بنا بر اين گزارش در ميزگردي با حضور حبيبالله صاقي، مهدي حسيني، حبيبالله آيت الهي، منصوره حسيني و استاد احمد اسفندياري، ويژگيهاي سبک نوآوريهاي امامي در نقاشي، تصويرسازي و نگارگري و نيز ارزشهاي منحصر به فرد و ماندگار زندگي هنري وي در طول بيش از 70 سال فعاليت بيوقفه و مداوم مورد بررسي و تحليل قرار گرفت.
مهدي حسيني نقاش و مدرس دانشگاه نيز ادامه داد: آثار ضياءالدين امامي دقيقا يادآور سنتهاي هنر اصيل ايران، قلمکار، فرش، نگارگري، خوشنويسي، شمسههاي تذهيبي همراه با فضاي نويني از بيان تصويري است.
وي با تاکيد بر ضرورت برپايي موزهاي با عنوان استاد ضياءالدين امامي گفت: موزه هنرهاي معاصر اصفهان، موزههاي هنرهاي معاصر تهران، فرهنگستان هنر و خانواده آن مرحوم بايد همت کنند و با همکاري هم اين موزه را شکل دهند تا همه آثار نفيس اين هنرمند جمعآوري و عرضه شود.
حبيب الله صادقي نيز افزود: آثار امامي سرشار از بيان رمزي، مفاهيم متعالي و عميق حکمي و معنوي و ارجاع به قصص قرآن، تمثيلات و حکايات عرفاني است او مصداق اين سخن مولانا بود که فارغ از سود و زيان چون عدم و اصلاً در معرض قيل و قال اهل غوغا نبود.
گفتني است اين مراسم که با استقبال کمنظير علاقمندان همراه بود در هفتمين روز در گذشت زنده ياد استاد ضياء الدين امامي در سينما تک موسسه فرهنگي هنري صبا برگزار شد.
111/
انتهای پیام/